Deelrestauratie & schadeherstel

Schade aan uw oldtimer, young timer of klassieker is het ergste dat u als liefhebber kan overkomen, zeker als u een bijzonder exemplaar in bezit hebt. Wees gerust; u hoeft niet bij een willekeurig schadeherstelbedrijf aan te kloppen. U kunt namelijk ook bij Eastend Classics terecht voor deelrestauraties en schadeherstel. Wij weten uw bezit op waarde te schatten en behandelen uw liefdevolle bezit met de zorg en aandacht die het verdient.

Onderdelen bestellen óf zelf maken

Het verkrijgen van onderdelen van oldtimers kan nog wel eens lastig zijn. Tegelijkertijd is originaliteit  vaak van cruciaal belang. Daarom zoeken wij wereldwijd naar de juiste onderdelen. Zijn ze niet verkrijgbaar of voldoen de leverbare materialen niet aan de gestelde kwaliteitseisen? Dan maken wij het onderdeel zelf in onze werkplaats in Groningen.

Benieuwd welke deelrestauraties we voor u kunnen uitvoeren?

Lees meer over Demonteren

Dit zeggen onze opdrachtgevers

“De uiterste precisie in het restaureren, het overzicht in het proces én de correcte behandeling en betrokkenheid naar de klanten, maken Eastend Classics een unieke partij. Van iedere auto die ze restaureren weten ze een ‘nekkendraaier’ te maken: ik heb daardoor geen auto voor mij alleen, maar een uniek exemplaar waar iedereen van geniet.”

- Eigenaar Buick Century Convertible Phaeton

“Zeg je Eastend dan zeg je vakmanschap. Dankzij het werk en de zorg die de vakmensen van Eastend aan de auto besteden, weet je zeker dat je altijd een fantastisch product terugkrijgt. Of dat nou gaat om een auto van een ton tot een miljoen, of een auto met minder waarde: de kwaliteit blijft hetzelfde. Altijd goed!”

- Eigenaar Innocenti 90L 1981

“De deur staat er altijd open, er wordt open kaart gespeeld. We vertellen elkaar hoe we tegen dingen aankijken en lossen samen problemen op. We zijn bijna familie. Als ze belden om te zeggen dat er weer iets klaar was, reden we er gelijk naar toe om het resultaat te bekijken.”

- Eigenaar Packard Twelve 1934

“Ik had wel eens van Eastend gehoord, maar dacht dat ze alleen maar dure auto’s dede. Hoe zij het doen sprak me aan. De mannen van Eastend kunnen heel goed bekijken wat er aan een auto gedaan moet worden. Je spreekt met elkaar af wat er gebeuren moet. Ze maken het inzichtelijk, houden zich aan de planning en komen hun afspraken na.”

- Eigenaar Truimph TR 6 1968

“De mensen van Eastend Classics weten wat ze moeten doen en doen dat perfect. Ik had zo mijn wensen en daar hebben we intensief overleg over gehad. Ik hoor om me heen dat een grondige restauratie anderhalf tot twee jaar duurt. Mijn auto was in negen maanden klaar en over de kwaliteit is geen twijfel mogelijk. Die is perfect.”

- Eigenaar Lamborghini Islero S