Visie en werkwijze

We zetten onze expertise niet zomaar in. Om uw bijzondere auto een tweede leven te kunnen geven, zijn onze visie en daaruit voortvloeiende kernwaarden naadloos verweven met onze werkwijze en aanpak.

Een goed gevoel

U vertrouwt uw dierbare bezit aan ons toe. Dit vertrouwen nemen wij meer dan serieus. Zo werken we in het traject van totaalrestauratie intensief met u samen en is communicatie de belangrijkste sleutel tot een succesvol eindresultaat. Omdat we veel en vaak met elkaar overleggen over de te nemen besluiten, is ‘de klik’ de belangrijkste voorwaarde voor een samenwerking. Het gevoel moet goed zitten, van beide kanten.

We doen het samen

Gedurende het hele traject houden we intensief contact met u als eigenaar. De gedeelde liefde voor authentieke auto’s is wat ons bindt. Daarom betrekken we u van A tot Z bij het proces en overleggen we altijd met u over de te maken keuzes. Intensief samenwerken kan alleen als we waardering hebben voor elkaar en elkaars werk. Uitgangspunt is dan ook dat we werken op basis van wederzijds respect.

Afspraak is afspraak

De aanpak en werkwijze van Eastend Classics is uniek in de branche. Zo zoeken we continu de verbinding op. Met elkaar, met u als opdrachtgever en in de werkzaamheden die we doen. Een duidelijk plan van aanpak, een concrete planning en heldere communicatie zorgen ervoor dat we onze beloftes waarmaken. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten én wanneer u weer volop kunt genieten van uw bijzondere voertuig. En loopt het toch niet zoals gepland, bijvoorbeeld omdat we tegen onverwachte ‘verrassingen’ aanlopen? Dan stellen we u daar direct van op de hoogte.

Passie & perfectie

Voor de specialisten van Eastend Classics gaat passie over de liefde voor unieke auto’s, tot leven gebracht door de verhalen en belevenissen van hun eigenaren. We behandelen de auto’s van onze opdrachtgevers als unieke kunstwerken. Zo zijn onze vakmensen de beste in hun soort. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen en tegelijkertijd de authenticiteit van de auto te bewaken, combineren we oude ambachten met moderne technieken. Samen met onze liefde voor authentieke auto’s zorgt dit voor excellente, prijswinnende resultaten.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen >