Sandra Auwema

Ze heeft al veel bijzondere auto’s voorbij zien komen. Toch hoopt Sandra Auwema ooit nog eens haar droomauto, een BMW 2002 mét ronde achterlichtjes, de werkplaats van Eastend Classics binnen te zien rijden. Sinds 2019 is ze samen met Max eigenaar van dit prachtige bedrijf. Hoewel ze geen achtergrond heeft in de autobranche, was Sandra al snel overtuigd dat Eastend Classics haar kennis, kunde en onverdeelde aandacht verdiende. Als ware spin in het web fungeert Sandra sindsdien als verbindende factor tussen de werkplaats, het kantoor en de buitenwereld. Ze onderhoudt veelvuldig contact met klanten, verzorgt de facilitaire en administratieve processen en is verantwoordelijk voor verkoop en marketing. Tel daarbij op dat ze enorm resultaatgericht is en je weet: deze dame zorgt voor reuring in de tent. Zo heeft haar inzet ertoe geleid dat een groot deel van de processen binnen Eastend Classics is gedigitaliseerd. Daardoor hebben we niet alleen meer grip op en inzicht in de verschillende werkzaamheden en fases in het restauratietraject, maar kunnen we ook duidelijker met onze opdrachtgevers communiceren over het proces en de planning.

Ook in haar vrije tijd is Sandra graag bezig met PK’s. Letterlijk, want paardrijden is haar grote passie. En hoewel ze op dit moment zelf geen paard heeft, is ze hard op zoek. Een zoektocht die weliswaar wat bemoeilijkt wordt door haar verlangen naar ronde achterlichtjes.

Wilt u weten wat Eastend Classics voor uw oldtimer, young timer of klassieker kan betekenen? Neem dan contact op met Sandra door een mailtje te sturen naar sandra@eastendclassics.nl.