menu
Deelrestauratie

Deelrestauratie & schadeherstel

Beschadiging aan uw geliefde oldtimer, youngtimer of klassieker kan een van de meest ontmoedigende ervaringen zijn voor een echte liefhebber, vooral wanneer u een zeldzaam exemplaar bezit.

Maar wees gerust: u hoeft niet zomaar naar een standaard schadeherstelbedrijf te gaan. Bij Eastend Classics begrijpen we de emotionele waarde van uw voertuig en bieden we gespecialiseerde deelrestauraties en schadeherstel aan.

Ons toegewijde team heeft een passie voor klassieke auto's en wij weten hoe belangrijk het is om uw kostbare bezit met respect en zorg te behandelen. Of het nu gaat om kleine reparaties of om uitgebreide restauraties, wij streven ernaar om de oorspronkelijke schoonheid en integriteit van uw voertuig te herstellen.

Bij Eastend Classics kunt u rekenen op vakmanschap, expertise en een persoonlijke benadering. Wij werken nauw met u samen om uw wensen te begrijpen en uw verwachtingen te overtreffen. Onze focus ligt niet alleen op het herstellen van schade, maar ook op het behouden van de unieke charme en authenticiteit van uw klassieke auto.

Of u nu een kleine deuk wilt laten repareren of een volledige restauratie nodig heeft, bij Eastend Classics bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw kostbare bezit weer tot zijn volle glorie herstellen.

ONDERDELEN BESTELLEN ÓF ZELF MAKEN

Het verkrijgen van onderdelen van oldtimers kan nog wel eens lastig zijn. Tegelijkertijd is originaliteit  vaak van cruciaal belang. Daarom zoeken wij wereldwijd naar de juiste onderdelen. Zijn ze niet verkrijgbaar of voldoen de leverbare materialen niet aan de gestelde kwaliteitseisen? Dan maken wij het onderdeel zelf in onze werkplaats in Groningen.

Benieuwd welke deelrestauraties we voor u kunnen uitvoeren?

TOTAALRESTAURATIE

Als de klik er is, verzorgen onze specialisten de totaalrestauratie van uw geliefde auto met grote precisie. Het is onze gewoonte om in alles wat we doen een stapje extra te zetten. Dat betekent overigens niet dat we alles zélf doen. Omdat de beste kwaliteit nog niet goed genoeg is, hebben we een select netwerk van uiteenlopende specialisten om ons heen. Deze specialisten verzorgen de revisie van motor, remmen en koppeling, de interieurbekleding en – in een later stadium – het onderhoud. Eastend Classics is en blijft hoofdaannemer. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor planning, coördinatie en kwaliteit van het eindresultaat.

Deelrestauratie
Deelrestauratie
Neem contact op
Website laten maken door Dotsimpel