Een goed gevoel

Als u uw dierbare bezit aan ons toevertrouwt, nemen wij dit vertrouwen meer dan serieus. Communicatie is de belangrijkste sleutel tot succes. Daarom overleggen we veel en vaak met u. Bovendien is een wederzijdse ‘klik’ de belangrijkste voorwaarde voor een goede samenwerking.

Lees meer over onze visie

Totaalrestauratie

Als de klik er is, verzorgen onze specialisten de totaalrestauratie van uw geliefde auto met grote precisie. Het is onze gewoonte om in alles wat we doen een stapje extra te zetten. Dat betekent overigens niet dat we alles zélf doen. Omdat de beste kwaliteit nog niet goed genoeg is, hebben we een select netwerk van uiteenlopende specialisten om ons heen. Deze specialisten verzorgen de revisie van motor, remmen en koppeling, de interieurbekleding en – in een later stadium – het onderhoud. Eastend Classics is en blijft hoofdaannemer. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor planning, coördinatie en kwaliteit van het eindresultaat.

Lees meer over onze werkwijze

Onze kenmerkende stappen-methode

Alle stappen van het proces doorlopen we met uiterste precisie. Toch is ons werk pas echt geslaagd als we de liefde tussen u en uw auto zien opbloeien. De opdrachtgevers bij wie dat is gelukt, ziet u hieronder.

Opgebloeide liefdes

Tekst over enkele projecten…

Bekijk meer