menu
Over ons

OVER EASTEND CLASSICS

Of het nu gaat om een Klassieker, een Oldtimer of een Young Timer: een bijzondere auto is een dierbaar bezit. Een ritje in uw bolide roept dierbare herinneringen of nostalgische gevoelens op. Tegelijkertijd geeft het u de mogelijkheid om nieuwe verhalen, belevenissen en herinneringen te maken. Kortom, wij begrijpen dat uw auto van onschatbare waarde is voor u.

LIEFDE VOOR AUTO’S & PASSIE VOOR HET VAK

Met veel geduld, toewijding en loyaliteit repareren en restaureren de vakmensen van Eastend Classics uw Klassiekers, Old of Young Timer. In onze werkwijze combineren we de liefde voor authentieke auto’s en autodesign met jarenlange ervaring, ambachtelijk vakmanschap en moderne technieken. Dankzij die aanpak zijn de auto’s die de werkplaats in Zuidbroek uitrollen van prijswinnend niveau.

HET VERHAAL VAN EASTEND CLASSICS

De verhalen van onze opdrachtgevers over hun auto’s zijn de mooiste. Toch heeft Eastend Classics zelf ook een bijzonder verhaal, dat begon in 2000. In het Groningse dorpje Oosteinde –eveneens de inspiratiebron voor de bedrijfsnaam – besloot de oprichter om van zijn uit de hand gelopen hobby zijn werk te maken. Dat nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje door de oldtimerwereld en al gauw werd de oprichter voor een opdracht benaderd door de eigenaar van Museum Autoselect in Joure. Deze opdrachtgever was niet alleen heel tevreden over het werk van Eastend Classics, maar zorgde er ook voor dat autoliefhebbers uit het hele land het bedrijf wisten te vinden. Eastend Classics groeide snel en de oprichter ging op zoek naar versterking. Die vond hij, onder andere, in Johan. Niet lang daarna kwamen er meer medewerkers en ontstond het team dat tot de dag van vandaag met veel toewijding aan het dierbare bezit van onze opdrachtgevers. Talloze bijzondere projecten passeerden de revue. Zo was er bijvoorbeeld de BMW 502 Autenrieth cabriolet, de handgemaakte auto waarmee het team de eerste prijs won op het Concourse d’Elégance Paleis het Loo in Apeldoorn. En dan dat geweldige project voor het Britse Koningshuis: de adviseur van Koningin Elizabeth vertrouwde zijn Mercedes 220c toe aan onze mannen. En heel recentelijk nog restaureerden we in slechts negen maanden tijd een Packard V12, eveneens van prijswinnend niveau. Om maar niet te zwijgen over alle bijzondere Porsches, VW Kevers, Buggati’s en ga zo maar door; ieder project heeft een eigen verhaal en is op zijn eigen manier bijzonder.

 

Eastend Classics Berrie Burgler
Website laten maken door Dotsimpel