menu
Prijswinnende resultaten

Prijswinnende resultaten

Schade aan uw oldtimer, young timer of klassieker is het ergste dat u als liefhebber kan overkomen, zeker als u een bijzonder exemplaar in bezit hebt. Wees gerust; u hoeft niet bij een willekeurig schadeherstelbedrijf aan te kloppen. U kunt namelijk ook bij eastend classics terecht voor deelrestauraties en schadeherstel. Wij weten uw bezit op waarde te schatten en behandelen uw liefdevolle bezit met de zorg en aandacht die het verdient.

 

 

 

ONDERDELEN BESTELLEN ÓF ZELF MAKEN

Het verkrijgen van onderdelen van oldtimers kan nog wel eens lastig zijn. Tegelijkertijd is originaliteit  vaak van cruciaal belang. Daarom zoeken wij wereldwijd naar de juiste onderdelen. Zijn ze niet verkrijgbaar of voldoen de leverbare materialen niet aan de gestelde kwaliteitseisen? Dan maken wij het onderdeel zelf in onze werkplaats in Groningen.

Benieuwd welke deelrestauraties we voor u kunnen uitvoeren?

TOTAALRESTAURATIE

Als de klik er is, verzorgen onze specialisten de totaalrestauratie van uw geliefde auto met grote precisie. Het is onze gewoonte om in alles wat we doen een stapje extra te zetten. Dat betekent overigens niet dat we alles zélf doen. Omdat de beste kwaliteit nog niet goed genoeg is, hebben we een select netwerk van uiteenlopende specialisten om ons heen. Deze specialisten verzorgen de revisie van motor, remmen en koppeling, de interieurbekleding en – in een later stadium – het onderhoud. Eastend Classics is en blijft hoofdaannemer. Dat betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor planning, coördinatie en kwaliteit van het eindresultaat.

Neem contact op
Website laten maken door Dotsimpel